Τομέας Κτιρίων, Ιδιωτικός Τομέας, Δημόσιο

Κατοικίες – Γραφεία – Δημόσια Κτήρια – Χώροι συνάθροισης - Ένοπλες Δυνάμεις

Κατοικίες – Γραφεία – Δημόσια Κτήρια – Χώροι συνάθροισης – Ένοπλες Δυνάμεις

Συστήματα που αντιστοιχούν εδώ

〈 Ozonise Air 〉 〈 Ozonise Air/Water 〉 〈 Ozonise Wall Systems 〉  〈 Ozonise Air/Water γιά KKM 〉 〈 Ozonise Water Clean

Καθημερινά καλούμαστε να λειτουργήσουμε σε ένα περιβάλλον γεμάτο από μικρόβια , ιούς , μούχλα, ακάρεα , άσχημες οσμές, την μόλυνση περιβάλλοντος, την μόλυνση του νερού κ.τ.λ. καταστάσεις οι οποίες κάνουν την ανάγκη δημιουργίας υγιεινότερου περιβάλλοντος να γίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ανάμεσα σε πολλούς και πολλά υποσχόμενους τρόπους

Θέατρα

Απολύμανση σημαίνει να καταστήσουμε ένα χώρο που χρησιμοποιείται από ανθρώπους ασφαλή για την υγεία τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την απολύμανση του περιβάλλοντος από βακτήρια, ιούς και άλλα ρυπογόνα στοιχεία που μπορούν να βλάψουν την υγεία των ανθρώπων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες, υγρές ή/και αεριούχες ή σκόνες διαφόρων συνθέσεων, οι οποίες όμως μετά την απολυμαντική εφαρμογή τους, αφήνουν επιβλαβή κατάλοιπα στο περιβάλλον.

Η χρήση του όζοντος σαν απολυμαντικό στοιχείο, όχι μόνο μας επιτρέπει να εξαλείψουμε το πρόβλημα επιβλαβών καταλοίπων, αλλά ασκεί μια πολύ πιο αποτελεσματική απολυμαντική δράση.  Επιπλέον πρέπει να λάβουμε υπόψη και την εικόνα που παρουσιάζει μία δομή με διάφορες δραστηριότητες και η οποία απολυμαίνει τους διάφορους χώρους με όζον, καθώς αναδεικνύει μια ευαισθησία έναντι των εργαζομένων, καθώς και την προσοχή και το σεβασμό που η δομή δείχνει να έχει προς τους πελάτες. Άμεση επιστροφή, επομένως, όσον αφορά την περιβαλλοντική ευαισθησία καθώς και επιστροφή με  αυστηρά εμπορικούς όρους.

Κινηματογράφοι

Σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων, το όζον είναι σε θέση να εξυγιάνει και να κάνει απόσμηση του αέρα, δημιουργώντας ένα καθαρό περιβάλλον για μία ευχάριστη διαμονή που βελτιώνει την απόδοση και την πνευματική συγκέντρωση.  Οι χώροι που προορίζονται για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και χαλάρωση, όπως για παράδειγμα ο κινηματογράφος, καθιστούν απαραίτητη μία προσεκτική και σχολαστική φροντίδα για την εξυγίανση και την απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων, επειδή παρευρίσκονται πολλά άτομα με ετερογενή προέλευση. Οι ιοί και τα βακτήρια εξαπλώνονται γρήγορα στον αέρα και βρίσκουν ένα εξαιρετικά ευνοϊκό έδαφος για τον πολλαπλασιασμό τους σε κλειστά και πολυσύχναστα περιβάλλοντα. Η ισχύς του όζοντος καθιστά δυνατή την κατηγοριοποίηση αυτών των χώρων  στη κατηγορία  της «βιοασφάλειας».

Η ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ

Οι απολυμαντικές ικανότητες του όζοντος στον αέρα και στο νερό είναι μεγάλες και σημαντικές . Το όζον έχει ιδιαίτερες ικανότητες αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή χρήση των χώρων και των μέσων μεταφοράς όπως

  • Αδρανοποίηση μικροβίων
  • Αδρανοποίηση ιών
  • Αδρανοποίηση βακτηρίων, μούχλας
  • Εξάλειψη οσμών  ( π.χ. κάπνισμα , ρούχα , μούχλα κ.τ.λ.)
  • Εξάλειψη ακάρεων, σκόροι,
  • Εξάλειψη λεγιονέλλας
  • Μείωση η και εξάλειψη χημικών καταλοίπων στον αέρα και στις επιφάνειες
  • Αντικατάσταση των χημικών ουσιών από  την καθημερινή χρήση για την καταπολέμηση του μικροβιακού φορτίου
  • Την δυνατότητα απολύμανσης σε κάθε σημείο του χώρου ακόμη και στα σημεία που δύσκολα άλλοι τρόποι απολύμανσης μπορούν να φτάσουν
  • Οικολογικός τρόπος αντιμετώπισης  όλων των ανωτέρων με μηδενικά κατάλοιπα στον χώρο και στο περιβάλλον.
  • Ελαχιστοποίηση του κόστους απολύμανσης τόσο στο κόστος παραγωγής του όζοντος όσο και στο εργατικό κόστος
  • Με την κατάλληλη χρήση δυνατότητα απολύμανσης και των συστημάτων  κλιματισμού( εναλλάκτες αέρα , φίλτρα , ΚΚΜ, αγωγοί κυκλοφορίας αέρα κ.τ.λ.)
  • Δυνατότητα απολύμανσης με την χρήση όζοντος στο νερό

 

Οι τομείς εφαρμογής του όζοντος καλύπτουν όλα τα μέσα της καθημερινής χρήσης όπως

  • Σε κατοικίες όπως για δωμάτια, κουζίνες , σαλόνια , αποθήκες , μπάνια, στρώματα – μαξιλάρια κ.τ.λ
  • Χώροι συνάθροισης ανθρώπων όπως γραφεία, αίθουσες συμβουλίων , θέατρα , κινηματογράφους, χώρους συγκέντρωσης πολιτειακών αναγκών , θάλαμοι –  κλινοσκεπάσματα – στρώματα – φορητό εξοπλισμό ενόπλων δυνάμεων μονάδων ασφαλείας  και πυροσβεστών.    κ.τ.λ
  • Κεντρικά συστήματα κλιματισμού ( ΚΚΜ )