HYGENE SECURITY AIR / WATER για ΚΚΜ

Η σειρά OZONISE AIR / WATER για ΚΚΜ (Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες) είναι ένα καινοτόμο σύστημα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγγυάται τη μικροβιολογική ασφάλεια των συστημάτων επεξεργασίας και κλιματισμού αέρα και νερού για αδιαβατικά συστήματα ύγρανσης.

Το  OZONISE AIR / WATER για ΚΚΜ χάρη στο αποκλειστικό και πατενταρισμένο λειτουργικό σύστημα του όζοντος επιτίθεται στις διάφορες οργανικές ενώσεις με την οξείδωση και αδρανοποίησή τους τόσο από τις επιφάνειες της ΚΚΜ όσο και από το αδιαβατικό σύστημα νερού ύγρανσης (ακάρεα, βακτήρια, μύκητες, ιούς όπως π.χ. νόσο των λεγεωνάριων).

Το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με όλα το συστήματα ελέγχου που είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας, σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς όπως τα αυστηρά Αμερικανικά όρια ACGIH.

Είναι εύκολο στη χρήση και προγραμματιζόμενο με ηλεκτρομηχανική και ηλεκτρονική διαχείριση (PLC).

Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε νέα και υπάρχοντα συστήματα ΚΚΜ.

Ιδανικό για κάθε είδος κεντρικής απολύμανσης και αδιαβατικής ύγρανσης τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες, σε κάθε πρακτικό πεδίο ή τομέα.

ΤΟ OZONISE AIR / WATER για ΚΚΜΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ:

  1. OZONISE KKM AIR: Το σύστημα απολυμαίνει αυτόματα το εσωτερικό του συστήματος επεξεργασίας και κλιματισμού του αέρα, με κορεσμό του με όζον σε συγκεκριμένο προγραμματιζόμενο ανώτατο όριο. Στη συνέχεια μετατρέπει το υπερβάλλων όζον σε οξυγόνο στο τέλος του κύκλου απολύμανσης (πατενταρισμένο σύστημα EVG).
  2. OZONISE KKM WATER: Το σύστημα απολυμαίνει όλο το νερό προσαγωγής στο σύστημα ύγρανσης και συνεχώς απολυμαίνει όλο το νερό στη λεκάνη συγκέντρωσης νερού της ΚΚΜ, αποφεύγοντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και την αποχέτευση του νερού.
  3. OZONISE KKM AIR/WATER: το σύστημα επιτρέπει την αυτοαπολύμανση στο εσωτερικό του συστήματος της ΚΚΜ και την επεξεργασία του νερού για ύγρανση (εναλλακτικά).

Το καλοκαίρι το σύστημα επεξεργασίας νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία του νερού για ψύξη του αέρα.

Το σύστημαOZONISE KKM AIR μπορεί να σχεδιαστεί και για την απολύμανση χώρων και καναλιών αέρα ανακύκλωσης ΚΚΜ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ OZONISE AIR / WATER ΚΚΜ

  • Βελτίωση των συνθηκών υγιεινής εντός της ΚΚΜ (μικροβιολογικός κίνδυνος βάσει Νομοθεσίας για την ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας).
  • Μείωση της συγκέντρωσης ρυπαντικών αερίων στον αέρα.
  • Μείωση του πολλαπλασιασμού της μούχλας στα στοιχεία των εναλλακτών θερμότητας με βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.
  • Εξασφαλίζεται η εξουδετέρωση των βακτηρίων, της μούχλας και των ζυμών ακόμη και σε δύσκολες ζώνες της ΚΚΜ.
  • Εξάλειψη των ανεπιθύμητων μυρωδιών από τους χώρους.
  • Μείωση του κόστους ενέργειας για την ύγρανση των χώρων (όσον αφορά τον ατμό: -50 / 60%).
  • Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος του συστήματος ύγρανσης σε σχέση με τα συστήματα ατμού.
  • Εξασφαλίζεται η εξουδετέρωση των βακτηρίων, της μούχλας, των ζυμών και των ιών στο κύκλωμα ύγρανσης και στα τμήματα της ΚΚΜ που υγραίνονται (ο ατμός δεν είναι πλέον αποστειρωμένος όταν συμπυκνώνεται!)
  • Εξοικονόμηση στο νερό (το νερό ανακυκλώνεται και δεν απορρίπτεται).

Κατεβάστε το φυλλάδιο 

Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μας