Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για την Ozonise

Η Ozonise είναι μια θυγατρική δραστηριότητα της τεχνικής εταιρείας  Energonus.

 

 

 

Η εταιρεία μας ασχολείται με ηλεκτομηχανολογικές μελέτες και κατασκευές από το 1991 διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μας σε όλες τις υποδομές των μηχανολογικών εφαρμογών, μας επιτρέπουν να επιλέγουμε κάθε φορά την βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση τόσο για τις ανάγκες της κάθε εφαρμογής όσο και για τις επιθυμίες του πελάτη μας.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στην προμήθεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε και τα τελευταία χρόνια επιτύχαμε συνεργασίες με  πρωτοπόρες εταιρείες που ειδικεύονται στις τεχνολογίες της απολύμανσης χώρων, επιφανειών, αέρα και νερού, με τη χρήση του όζοντος.

Η ειδοποιός διαφορά μας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο απολύμανσης με όζον, έγκειται στο ότι η αποκλειστική πατέντα μας, εγγυάται την παραγωγή, τον έλεγχο και τη μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κάθε κύκλου της επεξεργασίας, με πλήρη σεβασμό και εναρμόνιση προς την κείμενη νομοθεσία.

Γιατί όζον...

Λόγω της ενασχόλησης μας με τον κλιματισμό διαπιστώθηκε ότι σε πολλούς εργασιακούς χώρους υπάρχει μικροβιακή επιβάρυνση αλλά και με οσμές από διάφορους παράγοντες. Στη προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων οδηγηθήκαμε στην τεχνολογία του όζοντος που αφενός έχει πολύ ισχυρή απολυμαντική δράση κι αφετέρου είναι οικολογική λύση, καθώς μετά τη δράση επανέρχεται σε οξυγόνο.

Η αρχή λειτουργίας μας:

  • Καταγραφή και Ανάλυση αναγκών έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
  • Συμβουλευτική στην ανεύρεση της καλύτερης δυνατής και αποδεκτής λύσης με τεχνικά και οικονομικά κριτήρια
  • Ανάλυση κόστους αγοράς, κατασκευής και λειτουργίας-συντήρησης  της προτεινόμενης λύσης στον πελάτη
  • Εκπόνηση μελετών κατασκευής και επίβλεψη κατασκευής. 
  • Παράδοση σε πλήρη λειτουργία του έργου με έμφαση σε έργα «με το κλειδί στο χέρι»
  • Παροχή υπηρεσιών After Sales (συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών)

Λίγα λόγια για την Energonus

Ιστορικό της Energonus.

 

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του ιδρυτή της Κου Παναγιώτη Αγγελάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1991 στον χώρο των μελετών και των κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών και οικοδομικών έργων.

Η εμπειρία της εταιρείας μας συνοψίζεται χρονικά όπως:

  • 1991    : Έναρξη δραστηριότητας με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή εξειδικευμένων λύσεων κλιματισμού.
  • 1995    : Επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην εφαρμογή ενεργειακών λύσεων για θέρμανση – κλιματισμό και ζεστά νερά..
  • 1998    : Επέκταση δραστηριοτήτων στην εφαρμογή ολόκληρου του φάσματος των  Ήλεκτρο Μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
  • 1999    : Συμμετοχή σε εταιρία  Ήλεκτρο – Μηχανολογικών μελετών. 
  • 2000   : Δημιουργία τεχνικής εταιρίας με αντικείμενο την κατασκευή κτιριακών έργων  ( ανέγερση ή/και ανακαινίσεις κατοικιών, γραφειακών   χώρων κ.α.)
  • 2003   : Έναρξη  δραστηριότητος με αντικείμενο την εμπορική διάθεση των προϊόντων της  DAIKIN  στην Ελληνική αγορά 
  • 2008   : Ανάπτυξη τμήματος μελέτης και εφαρμογής ενεργειακών λύσεων μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων σε ολόκληρη την χώρα.
  • 2011    : Έναρξη της αναζήτησης λύσεων για την απολύμανση του αέρα και του νερού με λύσεις οικολογικής προσέγγισης χωρίς την χρήση χημικών απόλυτα εναρμονισμένες με την προστασία του περιβάλλοντος. 
  • 2019   :  Δημιουργία  τμήματος απολύμανσης αέρα και νερού  που ασχολείται αποκλειστικά με τη μικροβιολογική απολύμανση μέσω όζοντος με την δημιουργία του ονόματος  OZONISE και την συνεργασία με εταιρείες οι οιποίες παράγουν συστήματα υψηλής τεχνολογίας και πολλαπλών εφαρμογών.

Έως και Σήμερα :

Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όσους επιλέγουν μια ποιοτική διαφοροποίηση στην μελέτη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών και οικοδομικών εγκαταστάσεων λύσεων απολύμανσης και ιδιαίτερων κατασκευών «με το κλειδί στο χέρι».

Η εταιρεία και οι άνθρωποι της έχοντας την τεχνογνωσία και την πείρα 30 χρόνων παρέχουν στους πελάτες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας για τις ανάγκες τής εποχής μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΑΣ.