Newsroom

Νέα - Ενημερώσεις - Επιστημονικά άρθρα και μελέτες

Coronavirus SARS COV-2 : φοβούμενοι το άγνωστο

Οι ιοί (ειδικά το SARS COV-2) είναι το θέμα της συζήτησης αυτή τη στιγμή, με φόβους για την εξάπλωση του COVID-19 που σαρώνει τον πλανήτη. Χιλιάδες περιπτώσεις έχουν επιβεβαιωθεί παγκοσμίως και πολλοί ανησυχούν όλο και περισσότερο για το πόσο λίγα γνωρίζουμε για την ασθένεια και την ικανότητά της να εξαπλωθεί. Εξακολουθεί να είναι άγνωστο το αν η ασθένεια είναι αερομεταφερόμενη ή απλώς εξαπλώνεται μέσω ανθρώπινης επαφής. Ωστόσο, οι ιοί από τη φύση τους είναι δύσκολο να περιοριστούν και είναι εξαιρετικά μεταδοτικοί . Ευτυχώς, το σταθεροποιημένο υδατικό όζον προσφέρει μια ισχυρή λύση, ικανή να αδρανοποιήσει μερικούς από τους πιο μολυσματικούς ιούς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ είναι 100% ασφαλής για τους ανθρώπους

Μπορεί το OZON νά εξουδετερώσει τον κορονοϊό ?

Επειδή ο νέος κοροναϊός είναι τόσο νέος για εμάς, κάνουμε επί του παρόντος τις δοκιμές για να επιβεβαιώσουμε ότι το ΟΖΟΝ μπορεί να καταστρέψει τον SARS COV-2  που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 και αναμένεται να δούμε τα αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι το Όζον αποδεικνύεται ότι εξουδετερώνει σκληρότερους ιούς από τον κορονοϊό. Μελέτες σχετικά με το όζον έδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό έναντι των περιβλημένων με λιπίδια ιών (στις οποίες κατηγοριοποιούνται καί τα Coronaviridae). Είναι πιθανό ότι το ισχυρό σταθεροποιημένο διάλυμα υδατικού όζοντος θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο στον νέο κοροναϊό όπως και στους άλλους και είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών θα αντικατοπτρίζουν αυτό. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις λάβουμε την επίσημη έκθεση!

Εξάλειψη  ιών με σταθεροποιημένο όζον

Το καθαρό σταθεροποιημένο όζον είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό, απολυμαντικό και αποσμητικό, αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει ορισμένους από τους πιο δύσκολους ιούς. Μια φυσική και χωρίς χημικές ουσίες λύση, τα συστήματα OZONISE παράγουν όζον χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια καί καθαρό οξυγόνο. Ωστόσο, παρά τη χρήση μόνο φυσικών στοιχείων, είναι σε θέση να εξουρετερώσει εξαιρετικά μολυσματικούς ιούς όπως ο νοροϊός, ο ροταϊός, ο εντερικός αδενοϊός και ο ιός Norwalk. Στην πραγματικότητα, οι δοκιμές μας έχουν αποδείξει ότι θα σκοτώσουν νοροϊούς σε μόλις 2 δευτερόλεπτα όταν ψεκάζονται στην μολυσμένη επιφάνεια, παρά το γεγονός ότι ο νοροϊός είναι ένας από τους πιο δύσκολους ιούς να σκοτωθούν.

 

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *