ΣΕΙΡΑ OZONISE AIR-RE  ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΟΣ ΟΖΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ

OZONISE AIR-RE 10 midi
OZONISE AIR-RE 10 PLUS

Φορητές συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον με επιπλέον πρόγραμμα επαναφοράς παραμένοντος όζοντος σε οξυγόνο, σε χώρους μέχρι 500 m3

Η σειρά OZONISE AIR-RE είναι συσκευές οζονισμού για την μικροβιακή απολύμανση του αέρα, των χώρων και των επιφανειών και την αφαίρεση τυχόν μυρωδιών που υπάρχουν σε αυτές.

   Η σειρά OZONISE AIR-RE φέρει ανεμιστήρα εισόδου αέρα, συμπιεστή αέρα, γεννήτρια όζοντος τεχνολογίας corona discharge quartz tube με μεγάλη διάρκεια ζωής που παράγει όζον εξαιρετικής ποιότητας και ανεμιστήρα εξόδου οζονισμένου αέρα στον χώρο.

   Η συσκευή OZONISE AIR-RE με την χρήση του όζοντος  οξειδώνει διάφορες επιβλαβείς και με δυσάρεστη μυρωδιά οργανικές ενώσεις  και με βάση διεθνείς μελέτες για το όζον εξουδετερώνει τα ακάρεα, μούχλα, μύκητες, βακτήρια όπως της λεγιονέλλας και ιούς όπως ο κορωνοϊός sars.

  Είναι εύκολη συσκευή στη τοποθέτηση και τη χρήση και διαθέτει οθόνη LCD με κουμπιά για τον  προγραμματισμό είτε χειροκίνητα είτε με δυνατότητα επιλογών εβδομαδιαίου προγραμματισμού.

   Τα διάφορα μοντέλα OZONISE AIR-RE  καλύπτουν την απαίτηση απολύμανσης για κάθε μικρό ή μεσαίο  χώρο με βάση τον όγκο του, όπου η ονομαστική χωρητική ισχύς (m3) προσδιορίζεται για χρονική διάρκεια οζονισμού μίας ώρας.

Τα μοντέλα OZONISE  AIRRE μετά την απολύμανση επαναφέρουν άμεσα το παραμένων όζον του χώρου σε οξυγόνο για άμεση χρήση του και καλύπτουν την απαίτηση απολύμανσης για κάθε μικρό ή μεγάλο  χώρο με βάση τον όγκο του όπως:

  • Εστιατόρια  ● Νοσοκομεία  ● Ιατρεία    ● Αποθήκες     ● Γκαράζ     ● Εργαστήρια     ● Υπόγεια    
  • Παρασκευαστήρια τροφίμων  ● Χώρους συσκευασίας  ● Ξενοδοχεία    

 

 

Συσκευές με επαναφορά του παραμένοντος όζοντος σε οξυγόνο για άμεση χρήση του χώρου!

Η σειρά OZONISE  AIRRE είναι συσκευές οζονισμού για την μικροβιακή απολύμανση του αέρα, των χώρων και των επιφανειών και την αφαίρεση τυχόν μυρωδιών που υπάρχουν σε αυτές.

Η σειρά OZONISE   AIR-RE φέρει φίλτρο αέρα, ανεμιστήρα και ανάλογα το μοντέλο τις αντίστοιχες γεννήτριες όζοντος τεχνολογίας  corona discharge με μεγάλη διάρκεια ζωής και παραγωγή όζοντος εξαιρετικής ποιότητας.

Η συσκευή OZONISE  AIRRE με την χρήση του όζοντος εξουδετερώνει τα ακάρεα, τη μούχλα, τους μύκητες, τα βακτήρια όπως της λεγιονέλλας και ιούς όπως ο κορωναϊός SARS. Είναι συσκευή εύκολη στη μεταφορά και τη χρήση και διαθέτει  οθόνη με κουμπιά για τον  αυτόματο προγραμματισμό 5 διαφορετικής διάρκειας προγραμμάτων και δυνατότητα επιμέρους λειτουργιών ανεμιστήρα και γεννήτριας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ OZONISE AIR RE

Βελτίωση και απλούστευση των συστημάτων HACCP και του νόμων ποιότητας αέρα εργασίας.

• Αντικατάσταση των απαραίτητων χημικών ουσιών για την καταπολέμηση των μικροβιολογικού κινδύνων και για την απόκτηση των προτύπων υγιεινής.

• Μείωση / ολική εξάλειψη των χημικών καταλοίπων στον αέρα και στις επιφάνειες.

• Εγγύηση για την αδρανοποίηση σε: Ιούς, βακτήρια, μούχλα και ζύμες από τις επιφάνειες και περιοχές των χώρων (όπως σοφίτες) που δύσκολα

φθάνουμε με άλλα συστήματα.

• Εξάλειψη των ανεπιθύμητων οσμών (π. χ κάπνισμα) από τους χώρους εργασίας με θέση σε λειτουργία κατά τις ώρες απουσίας των ανθρώπων.

• Μείωση του εργατικού κόστους για την απολύμανση των χώρων.

• Φυσικό άρωμα στο χώρο.

 OZONISE AIR-RE CAT -10 MIDIOZONISE AIR-RE CAT – 10 PLUS
Διαστάσεις Μ x Π x Υ (mm)380 x 207 x 189420 x 265 x 225
Βάρος5,5 Kg9,5 Kg
Τροφοδοσία230 V – 50 Hz230 V – 50 Hz
Καταναλισκόμενη Ισχύς75 W140 W
Όγκος χώρου max.250 m3500 m3
Μέθοδος παραγωγής Ο3Corona DischargeCorona Discharge
Παραγωγή Ο310 g/h10 g/h
ΠρογραμματισμόςΜε πλήκτραΜε πλήκτρα
ΠιστοποιητικάCE CE
Εγγύηση συσκευής2 χρόνια2 χρόνια

Κατεβάστε το φυλλάδιο HYGENE AIR SPLIT 200

Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μας