Πιστοποιήσεις

Τα συστήματά μας είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης, ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής που διεξάγεται από μια υψηλής ειδίκευσης και ολοκληρωμένη ομάδα με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες που ασχολούνται με τη χημεία αέρα, νερού και όζοντος σε εφαρμογές βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1996!

Ο εξοπλισμός και τα συστήματα είναι ειδικά διαμορφωμένα και σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής και είναι κατοχυρωμένα με και πιστοποιημένα.

 

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση όλων των αναγκών των πελατών μας σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.

Τα συστήματα μας είναι πιστοποιημένα τόσο για ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα όσο και για ηλεκτρική ασφάλεια. Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού έχει δοκιμαστεί μεμονωμένα, ώστε να αντέχει και να ανταποκρίνεται σωστά σε πολύ αυστηρές δοκιμές που στοχεύουν στη διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας, σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες EN 61000-6-2 και EN 61000-6-3, LVD EN 60335- 1 EN 60335-2-65 για να λάβει τη πιστοποίηση (CE).


Πλήρως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από πολλά Πανεπιστήμια για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων και για την ασφάλεια πρός τους ανθρώπους  και το περιβάλλον!

Ozonise: ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ !!!.

Η ειδοποιός διαφορά μας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο απολύμανσης με όζον, έγκειται στο ότι η αποκλειστική πατέντα μας, εγγυάται την παραγωγή, τον έλεγχο και τη μετατροπή του όζοντος σε οξυγόνο στο τέλος του κάθε κύκλου της επεξεργασίας, με πλήρη σεβασμό και εναρμόνιση προς την κείμενη νομοθεσία

Πιστοποιηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι καλύπτει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το προϊόν ώστε να επιτρέπεται η πώληση εντός αυτής

Βεβαιώσεις καταστροφής ιών , μικροβίων και λοιπών επιβλαβών μικροοργανισμών από επτά Πανεπιστήμια

Λειτουργία της συσκευής με 100% οικολογική χρήση

Χρήση του όζοντος για την επεξεργασία τροφίμων και φαρμάκων με έγκριση Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA ( Food and Drug Administration )

Κατασκευή συσκευών με χρήση καινοτόμας τεχνολογίας