Τα Συστήματα Μας​

Συστήματα απολύμανσης και μικροβιολογικής άμυνας με OZONE

Τα συστήματά μας είναι αποτέλεσμα έρευνας, μελέτης, ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής που διεξάγεται από μια υψηλής ειδίκευσης και ολοκληρωμένη ομάδα με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες που ασχολούνται με τη χημεία αέρα, νερού και όζοντος σε εφαρμογές βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1991.

Ο εξοπλισμός και τα συστήματα είναι ειδικά διαμορφωμένα και σχεδιασμένα για συγκεκριμένες εφαρμογές σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής και είναι κατοχυρωμένα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση όλων των αναγκών των πελατών μας σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.

Τα συστήματα μας είναι πιστοποιημένα τόσο για ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα όσο και για ηλεκτρική ασφάλεια. Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού έχει δοκιμαστεί μεμονωμένα, ώστε να αντέχει και να ανταποκρίνεται σωστά σε πολύ αυστηρές δοκιμές που στοχεύουν στη διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας, σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες EN 61000-6-2 και EN 61000-6-3, LVD EN 60335- 1 EN 60335-2-65 για να λάβει τη πιστοποίηση (CE).

Ozonise: ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ !!!.

OZONISE AIR 100-300-600-1000-2000

Φορητές συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε χώρους μέχρι 2.000 m3

OZONISE AIR WATER 100-150-300

Τροχήλατες συσκευές για απολύμανση κι απόσμηση με όζον σε αέρα χώρων και σε νερό

Ozonize Wall 100-150

Το HYGENE AIR SPLIT 200 είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα για να παρέχει μικροβιολογική ασφάλεια σε αέρα κι επιφάνειες εσωτερικών χώρων.  Είναι εξοπλισμένο με σύστημα φιλτραρίσματος αέρα…

Η σειρά OZONISE AIR / WATER για ΚΚΜ (Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες) είναι ένα καινοτόμο σύστημα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγγυάται τη μικροβιολογική ασφάλεια των συστημάτων επεξεργασίας και…

Η OZONISE μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά μηχανολογικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα σχετικά με την επεξεργασία του νερού πισίνας. Όλα τα συστήματα και οι εγκαταστάσεις που….

Η σειρά OZONISE WATER CLEAN είναι ένα καινοτόμο σύστημα που εγγυάται τη μικροβιολογική ασφάλεια των επιφανειών με πλύσιμο με κρύο νερό. 
Εύκολο στη χρήση, ενεργοποιείται με ένα απλό χειριστήριο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης…